Karierni sejem – vabilo razstavljalcem
14. oktobra, 2022

Mestna občina Maribor v sodelovanju s partnerji iz različnih institucij, ki delujejo na področju karierne orientacije mladih, letos organizira že 7. Karierni sejem – sejem poklicev in izobraževanja. Po dveh letih izvedbe kariernega sejma v virtualni obliki bo letos karierni sejem ponovno mogoče obiskati v živo. Karierni sejem bo potekal 2 dneva, in sicer za osnovnošolce v torek, 15. novembra, od 8. do 18. ure, za srednješolce pa v četrtek, 17. novembra, od 8. do 18. ure, v Športni dvorani Ljudski vrt »Lukna«, Mladinska ulica 26 v Mariboru.

Karierni sejem je namenjen učencem višjih razredov osnovnih šol oz. višjih letnikov srednjih šol, staršem, svetovalnim in drugim strokovnim delavcem s področja karierne orientacije mladih. Z njim želimo mladim na enem mestu predstaviti možnosti, ki jih imajo ob nadaljevanju svoje izobraževalne ali poklicne poti.

Vljudno vabimo vse organizacije v Mestni občini Maribor in širši regiji, ki izobražujejo, usposabljajo ali zaposlujejo mlade, da na letošnjem Kariernem sejmu predstavijo svoje dejavnosti ter tako prispevajo k promociji kariernih priložnosti za mlade.

Za sodelovanje izpolnite prijavnico na naslednji povezavi: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeXmJcuKTE0chzsxRdzRwVpdeVfsmPgm_PxI30H7CDq5W66mQ/viewform?usp=pp_url

Skip to content