Ta veseli dan kulture v Kulturni četrti Židovska

MKC Maribor Ob železnici 16,Maribor

V sklopu Ta veselega dneva kulture vas galerije in razstavni prostori, delujoči na Židovski ulici v Mariboru, vabimo, da obiščete naše aktualne razstave.

Slava Klavora – Spomenik

Kino Slovenska Bistrica

V nedeljo, 3. 12. 2023, te ob 18.00 vabimo v Kino Slovenska Bistrica (Kolodvorska ulica 8, 2310 Slovenska Bistrica) na predstavo, za katero je skupina v lanskem letu pobirala nagrade na regionalnem, nacionalnem in mednarodnem nivoju.

14. Slovenski kongres prostovoljstva

Hotel Union Ljubljana

Slovenska filantropija vabi na 14. Slovenski kongres prostovoljstva. Potekal bo 5. decembra 2023, na mednarodni dan prostovoljstva, od 9. do 16. ure v Hotelu Union v Ljubljani.

Navigacija skozi nesporazume in konflikte

Rektorat UM, Slomškov trg 15, 2000 Maribor (Dvorana Borisa Podrecce)

Nesporazumi in konflikti so stalnica v našem življenju. Način, kako jih rešujemo in se z njimi spopadamo, je odvisen od naših veščin. Raziskave kažejo, da je reševanje konfliktov ena ključnih kompetenc, ki jo je smiselno razvijati, saj je zelo pomembna za uspešno obvladovanje konfliktov v poslovnem in osebnem okolju in je priložnost za razvoj. 

Srednjeveška umetna obrt na slovenskem.

Pekarna Magdalenske Mreže Ob železnici 8,Maribor

V torek, 5. 12. 2023, te ob 17.00 vabimo v prostore Pekarne Magdalenske mreže na zadnje predavanje iz umetnostne zgodovine v tem ciklu, ko govorimo o poznoantični in zgodnjesrednjeveški umetnosti.

Skip to content