Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Zero waste je fejst – naj bodo tudi naši dogodki

18. oktobra 2023,10:00

Brezplačno

Organizacije, ki delamo z mladimi, puščamo dolgoročne vtise … da pa ne bodo le-ti po nepotrebnem tudi v obliki prevelike količine odpadkov, vabimo vse zainteresirane na zero-waste delavnico!

Na 90-minutni delavnici s predsednico društva Ekologi brez meja, Katjo Sreš, bomo spoznali najboljše ideje za organizacijo dogodkov, ki bodo pustili trajnosten odtis. Zero waste niso samo odpadki, je celotna filozofija organizacije, zato se bomo posvetili tudi pomenu komuniciranja in zagotavljanja merljivih podatkov. Posvetili se bomo vašim konkretnim dogodkom, jih razstavili na prafaktorje in sestavili v uspešne okoljske zgodbe, ki navdušujejo mlade.

Ekologi brez meja so nacionalna zero waste organizacija, ki na poti do bolj odgovornega ravnanja z naravnimi viri in odpadki spremlja občine, podjetja in turistične ponudnike. Zavzemajo se za svet brez odpadkov, ki ga skušajo doseči z ozaveščanjem, aktivacijo in predvsem povezovanjem posameznikov, odločevalcev in organizacij. Njihova Katja Sreš pa je okoljsko in nevladniško pristranska komunikatorka, ki stavi na male premike. Je certificirana zero waste trenerka, kot vodja projektov pa se temam, kot so zavržena hrana, hitra moda, skupnostna znanost in zero waste, posveča še bolj.

Prijave zbiramo do ponedeljka, 17. oktobra 2023 na https://forms.gle/2LP5BRwo1dhHBQJu9

Podrobnosti

Datum:
18. oktobra 2023
Čas:
10:00
Cena:
Brezplačno
Kategorija:
https://mladimaribor.si/festival/

Prizorišče

Kulturni inkubator
Koroška cesta 18
Maribor, 2000 Slovenija
+ Google Map
View Prizorišče Website
Skip to content