Festival Mladi Maribor 2021 je hibrid!

8. edicija festivala, v kateri ti želimo predstaviti pestro paleto možnosti za udejstvovanje in aktiviranje, se letos dogaja v živo in na spletu!

V sklopu letošnjega Festivala Mladi Maribor te med 4. in 26. novembrom 2021 vabimo, da se kvalitetnih ustvarjalnih, izobraževalnih in zabavnih dogodkov, ki so ti lahko v pomoč tudi pri odločanju o prihodnosti, udeležiš na 18 različnih lokacijah v mestu in tudi preko spleta.

Da ne bi zamudil_a nobenega dogodka, je letošnji festival zastavljen kot hibrid, pomeni, da se boš večine aktivnosti lahko udeležiš fizično in tudi na daljavo.

Spremljal festivalske kanale, IG in FB Mladi Maribor, ter Youtube MKC Maribor!

Festivalski studio, od koder se oglašata festivalska moderatorja Mojca in Jan, je postavljen na Koroški cesti 18, tako da lahko tudi v živo, skozi izložbo Kulturnega inkubatorja, pokukaš v zakulisje festivala!

Festival Mladi Maribor 2021

Kaj te čaka?!

Festivalsko dogajanje

V prvem delu festivala te vabimo v mladinske centre in druge mariborske prostore za mlade, kjer bodo potekale najrazličnejše ustvarjalne delavnice, od sodobnih tehnoloških, glasbenih … pa celo do varjenja piva.

Več informacij najdeš en skrol nižje.

Virtualni karierni sejem

Če si dijak, dijakinja, osnovnošolka, osnovnošolec, si posebej vabljen_a v drugi del festivala, na Virtualni karierni sejem – sejem poklicev in izobraževanja, ki je edinstvena priložnost, da se navdušiš nad novimi poklici in lažje odločiš pri izbiri srednje šole ali fakultete.

Obišči Virtualni karierni sejem

EYE-Net 2.0

8 srednjih šol iz Maribora in Ptuja se bo spremenilo v gledališča, ki bodo gostila mladinske gledališke skupine iz 7 evropskih držav v sklopu mednarodnega projekta EYE-Net 2.0.

Program

Prihajajoči dogodki

There are no upcoming events at this time.

 

Že za nami

Festivalska videoteka

Oddaje in prenosi letošnjega festivalskega dogajanja

Ustvarjalci in podporniki festivala

Festival mladinskih organizacij

Finančna podpora