Loading Dogodki

« Vsi dogodki

Zatvoritev razstave in likovna delavnica

31. avgusta 2022,16:00 - 18:00

Galerija Media Nox in Mladinski kulturni center Maribor v sredo 31. 8. 2022 med 16. in 18. uro prisrčno vabita na zadnji dan razstave ter brezplačno likovno delavnico poslikave medicinskih mask: Režeče, ki se bo odvila v galeriji Media Nox in na Židovskem trgu v Mariboru.

Mentorja: Jur Samec in Aja Vesna Ginovska

Obdobje statično nemirnega stanja, nezadovoljstva, kritičnih razmer in prav takšne družbe do ukrepov in delovanja vladajočih, zmede, neposlušnosti, ne sledenju, ne soustvarjanju in neupoštevanju, je za nami. Ali res? Razkol v komunikaciji, je lahko začetek razkroja človečnosti. Maska, ki ji je avtor takrat dal režeči nasmešek, je zdaj, čez devet let postala neizogibna stvarnost. Še več, biti brez maske je bilo kaznivo!

Poslikava medicinskih mask z režečimi nasmeški, kateri so tudi rdeča nit razstave … alias George Cock, … alias Georgette Homme, v galeriji Media Nox.

Udeleženci delavnice so vabljeni k soustvarjanju mask z motivom, ki je prisoten na večini razstavljenih eksponatov in slik na razstavi. Ob koncu delavnice bodo vsi vabljeni k skupinski sliki z režečimi maskami.

Delavnica je namenjena vsem od 10 let starosti naprej.

Prijave sprejemamo na mail sonja.gregorn@mkc.si do 29. 8. 2022.

“Prijazno vabimo na zatvoritev razstave in na brezplačno POP UP likovno delavnico ”

foto: arhiv avtorja

Povezava do originalnega članka

Podrobnosti

Datum:
31. avgusta 2022
Čas:
16:00 - 18:00
Kategorije:
, , ,

Prizorišče

Galerija Media Nox
Židovska ulica 12
Maribor, 2000 Slovenija
Telefon:
02 250 93 43
View Prizorišče Website