Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Spletni viri iskanja zaposlitve v Evropi – EURES

29. marca 2022,10:00

Karierni center UM v sodelovanju z Zavodom Republike Slovenije za zaposlovanje (EURES) organizira delavnico Spletni viri za iskanje zaposlitve v Evropi.

On-line delavnica vam bo praktično prikazala uporabo različnih spletnih portalov, platform in orodji uporabnih za iskanje zaposlitve v drugih državah EGP/EGP ali v Švici. Na delavnici bo možna tudi izmenjava izkušenj in mnenj.

Naučili se boste, kako:

– najti zbrana prosta delovna mesta iz vseh držav EU/EGP/Švice,
– najti objave institucij EU,
– poiskati možnosti delovnih mest v raziskovanju v Evropi,
– poiskati posebnosti glede iskanja zaposlitve v različnih državah,
– preveriti ključne podatke podjetij iz drugih evropskih držav,
– preveriti ali prevesti kompetence, ki so zahtevane za vaš poklic,
– uskladiti vašo izobrazbo z evropskimi stopnjami izobrazbe in še veliko več.

Delavnica bo potekala na daljavo s pomočjo orodja MS Teams, zato vas prosimo, da si na vašo elektronsko napravo namestite ta program. Po namestitvi v zgornjem desnem kotu programa kliknite na “Pridružite se ekipi ali jo ustvarite” in v polje “Pridružite se ekipi s kodo” vnesite kodo: 7pjxskl. V ekipo lahko vstopite s kodo, če imate digitalno identiteto UM. Če je nimate, vas dodamo mi in boste prejeli povabilo na mail, s katerim ste se prijavili. V primeru težav s pridružitvijo ekipi nas prosim kontaktirajte na karierni.center@um.si.

Lepo vabljeni!

Za ta dogodek se izdaja elektronska potrdila o udeležbi. Karierni center Univerze v Mariboru izdaja potrdila o udeležbi zgolj in samo tistim udeležencem, ki so se pravočasno (do roka prijave) prijavili na dogodek. Potrdila izdajamo zgolj za dogodke, ki so vezani na neposredno krepitev znanj in veščin s področja karierne orientacije, pri čemer za udeležbo na strokovnih ekskurzijah in predstavitvah delodajalcev ter raznih drugih dogodkih le-tega ne izdajamo. Prav tako ne izdajamo potrdil naknadno in ne tistim, ki se niso pravočasno prijavili na dogodek.

 

Povezava do originalnega članka

Podrobnosti

Datum:
29. marca 2022
Čas:
10:00
Kategorije:
, ,

Prizorišče

Splet

Organizator

Karierni center Univerze v Mariboru
Telefon:
02 23 55 344
Email:
karierni.center@um.si
View Organizator Website