Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Retorika in javno nastopanje za uspešno kariero

11. januarja 2023,10:00

Karierni center UM v sodelovanju z Nino Dušić Hren, psihologinjo in trenerko mehkih veščin, organizira delavnico Retorika in javno nastopanje za uspešno kariero.

Dobra komunikacija je ključnega pomena za uspešno kariero, hkrati pa pomemben del študijskega procesa. Na delavnici boste spoznali, kje nam koristijo veščine javnega nastopanja, kako imeti stik s poslušalci in kako omiliti tremo. Naučili se boste tudi, kako komunicirati v okviru pedagoškega procesa, ko se znajdemo v stiski in se soočamo z ovirami. Udeleženci bodo imeli priložnost zastavljati vprašanja glede javnega nastopanja v okviru pedagoškega procesa.

Delavnico bo izvedla Nina Dušić Hren, psihologinja in trenerka mehkih veščin. Izvajanje delavnic in izobraževanje o tem, kako predajati znanje, je njeno poslanstvo. Kot trenerka mehkih veščin je mnogim pomagala izboljšati njihov nastop in jim pomagala do večje samozavesti in kredibilnosti.

Prosimo vas, da se prijavite na povezavi. Prosta mesta so še na voljo, spodnje besedilo o zaprtih prijavah vzemite kot brezpredmetno.

Dogodek bo potekal preko MS Teams. Prijavljeni udeleženci bodo na dan dogodka prejeli povezavo za pridružitev.

 

Povezava do originalnega članka

 

Fotografija: Marcos Luiz Photograph

Podrobnosti

Datum:
11. januarja 2023
Čas:
10:00
Kategorije:
, , , ,

Organizator

Karierni center Univerze v Mariboru
Telefon:
02 23 55 344
Email:
karierni.center@um.si
View Organizator Website

Prizorišče

Splet
Skip to content