Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Popotniški snep: Potuj kot digitalni nomad

7. novembra 2022,20:00

Dragi popotniki in popotnice, lepo ste vabljeni, da se udeležite nove epizode poučne oddaje Popotniškega snepa. V živo se bomo videli in slišali v ponedeljek, 7. 11., ob 20. uri. Tematika na sporedu bo obarvana s prihodnostjo potovanj ter tem, kako vzporedno in v povezavi z razvojem tehnologije poteka tudi razvoj novodobnega turizma. Poglobili se bomo v nov segment popotnikov, to so digitalni nomadi, ter to, kakšne skupnosti so že ustvarili, ki dandanes postajajo tudi glavni motiv za obisk somišljenikov z vsega sveta. Z nami bo nov gost Rudi Medved, ki je soustanovitelj platforme LocalsFromZero, združenja FromZero in skupnosti Web3 Travelers in ki ima veliko izkušenj tudi iz tujine. Če želite izvedeti več o prihodnosti turizma, spoznati destinacije, na katere se bomo podali, in lokacijo, kjer se naš gost (digitalni nomad) trenutno nahaja, ne zamudite tokratne epizode! Seveda bo čas tudi za vaša morebitna vprašanja in komentarje.

Tokrat bo oddaja potekala v sklopu Festivala Mladi Maribor in vsi mladi med 15. in 30. letom boste imeli možnost pridobitve brezplačne članske izkaznice HI, združene z Evropsko mladinsko kartico. Kako, vam zaupamo v oddaji. 😊

Serija, imenovana Popotniški snep, ki razpravlja o aktualnih potovalnih tematikah, še posebej za mlade, in ki gosti znane ter izkušene slovenske popotnike, se bo 7. novembra ob 20. uri odvijala že 18. v živo na naši Facebook strani. V živo se lahko oddaji pridružite omenjeni ponedeljek na Facebook strani Popotniškega združenja Slovenije, v Facebook skupini Poceni potuj in se izobražuj ter na Facebook straneh Mladi Maribor, MKC Maribor in ŠOUM.

Glavni namen projekta omenjene oddaje je prikazovanje pomena in prednosti mladinskega in trajnostnega turizma ter iskanje novih popotniških trendov. Prav tako je namen podajanje raznih praktičnih popotniških nasvetov za brezskrbna, poučna in ugodna potovanja. Kot verjetno že veste, potovanja niso le zabava. So tudi odličen in nepozaben način pridobivanja izkušenj, kompetenc in seveda znanja za vsakdanje življenje.

S takšnimi in podobnimi dogodki želimo pri Popotniškem združenju Slovenije promovirati predvsem mir skozi potovanja in mednarodna izobraževanja. Verjamemo, da to vodi k večjemu (medkulturnemu) razumevanju in posledično mirnejšemu ter varnejšemu svetu, zato vas ob tem pozivamo, da nas podprete s svojim obiskom. Za vas bo poskrbel moderator oddaje Tilen Nipič in tehnični vodja Kristjan Kostrevc.

Dogodek poteka v sodelovanju z MKC Maribor/Mladi Maribor.

Veselimo se vaše udeležbe in lepo vabljeni!

Celoten program Festivala Mladi Maribor 2022

Podrobnosti

Datum:
7. novembra 2022
Čas:
20:00
Kategorije:
, , , , ,

Prizorišče

Splet

Organizator

Popotniško združenje Slovenije
Telefon:
02 234 21 37
Email:
info@youth-hostel.si
View Organizator Website