Loading Dogodki

« Vsi dogodki

Poletna mobilnost za mlade

5. septembra 2022,11:00 - 9. septembra 2022,19:00

MKC Maribor med 5. in 9. septembrom 2022 v Mariboru soorganizira mednarodno mobilnost mladih za dvig kompetenc in dobrih praks na področju aktivnega državljanstva, socialne vključenosti in trajnostnega razvoja. Udeleženci bodo testirali tudi razviti e-tečaj ter razpravljali o priporočilih za mladinsko politiko v Evropski uniji.

Mobilnost bo trajala 5 dni, vključno z družabnim programom in popoldanskimi dejavnostmi. MKC Maribor in MIITR bosta financirala potne stroške in stroške nastanitve.

V okviru projekta COHERENT je slovenskim državljanom na voljo 10 “učnih mest” pod koordinacijo partnerskih organizacij, MKC Maribor in MIITR.

Vsi udeleženci mobilnosti Coherent bodo prejeli potrdilo o udeležbi.

Kdo se lahko udeleži usposabljanja?

Udeležence morajo izpolnjevati naslednja merila:

  • na dan objavljenega razpisa so stari od 18 do 24 let;
  • mobilnosti se udeležijo prostovoljno, s težnjo po učenju in pridobivanju novega znanja o aktivnem državljanstvu, socialnem vključevanju, trajnostnega razvoja;
  • v prijavi predložijo svoj življenjepis v angleščini in kratko motivacijsko pismo, zakaj se želijo udeležiti mobilnosti;
  • tekoče govorijo, berejo in pišejo v angleščini

Zainteresirani kandidati naj pošljejo prijavo na elektronski naslov: lina.valant.sicanovic@mkc.si.

Rezultati izbora

Izbrani kandidati bodo 22.8.2022 prejeli e-sporočilo o izboru. Partnerski organizaciji bosta izbrane udeležence pripravile na mobilnost (predstavitev programa mobilnosti, lokacija, …).

Dodatne informacije 

Dodatne informacije dobite pri organizatorju: MKC Maribor, Mladinski kulturni center Maribor, Ob železnici 16, 2000 Maribor in po e-naslovu: lina.valant.sicanovic@mkc.si.

foto: Unsplash

 

Povezava do originalnega članka

Podrobnosti

Začetek:
5. septembra 2022,11:00
Konec:
9. septembra 2022,19:00
Kategorije:
, , , ,

Prizorišče

MKC Maribor
Ob železnici 16
Maribor, 2000 Slovenija
Telefon:
02 300 2 993
View Prizorišče Website