Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

dr. Albert in Leonida Mrgole: Kako lahko starši pomagamo otrokom za kariere prihodnosti?

15. novembra 2022,16:00 - 17:30

Mladostniki pri pomembnih odločitvah za njihovo življenje potrebujejo odziv staršev, ki je spodbuden in hkrati pušča prostor za samostojno izbiro. Otroci potrebujejo pogum in motivacijo, da lahko razmišljajo o različnih možnostih izbite študija in posledično poklica, ki ga želijo opravljati. Predavatelja bosta na različnih praktičnih primerih pokazala, kaj so potrebe mladostnikov pri takšnih odločitvah in kako se nanje lahko odzivamo, da mladostnika spodbujamo k samostojnosti.

 

Dr. Albert in Leonida Mrgole sta vodilna terapevta, predavatelja in učitelja parov in staršev  v Sloveniji. Prav tako veliko pozornosti dajeta v odnos do sebe. Sta odlično usposobljena za delo s skupinami in posamezniki. Imata ogromno praktičnih izkušenj, na osebnem in na profesionalnem področju, ki jih nesebično delita s svojimi udeleženci.

Znana sta po iskrenosti, saj v svoje delo vključujeta tudi sebe, kot človeka; po strokovnosti, saj se še vedno nenehno izobražujeta na različnih področjih iz razumevanja delovanja odnosov in po tem, da pri svojem delu držita zelo visok, zavidljiv nivo občutka varnosti.

Imata izjemen čut za empatijo in svoje udeležence skušata razmeti, ne glede na to kakšno zgodbo prinašajo. Ne obsojata in vedenj drugih ne delita v ‘prav in narobe’ ampak razumeta, kaj je do teh vedenj pripeljalo.

Podrobnosti

Datum:
15. novembra 2022
Čas:
16:00 - 17:30
Kategoriji:
,

Prizorišče

Lukna