Nacionalna konferenca mladinskega dialoga in dialog mladih z mag. Tino Kosi
11. marca, 2023

Mladinska mreža MaMa vas vabi na dogodek aktivne participacije DIALOG MLADIH Z MAG. TINO KOSI, V.D. DIREKTORICE URADA RS ZA MLADINO in dan odprtih vrat mladinskega dialoga.

Razmišljaš o aktualnih razmerah za mlade na področju zaposlovanja, duševnega zdravja, stanovanjske problematike in participacije mladih v Sloveniji? Imaš zamisli za spremembe in izboljšave na navedenih področjih, ali vprašanja o načrtih za prihodnost?

Potem se nam pridruži na nacionalni konferenci mladinskega dialoga v petek, 17. marca 2023, med 11.00 in 14.30 v Veliki dvorani Fakultete za družbene vede na Kardeljevi ploščadi 5 v Ljubljani.

To so teme, ki so jih v evropskem letu mladih 2022 tvoji vrstniki na različnih regijskih dogodkih izpostavili kot najbolj pereče in zanje predlagali različne rešitve. Se srečuješ s podobnimi izzivi kot tvoji sovrstniki? Oglasi se v mladinskem dialogu z mag. Tino Kosi, v.d. direktorice Urada RS za mladino, in bodi glas mladih, ki sooblikuje krovni dokument za mlade v Sloveniji! Urad RS za mladino kot glavni koordinator Resolucije Nacionalnega programa za mladino 2023 – 2031 trenutno pripravlja ukrepe, ki so bili s strani mladih predlagani v evropskem letu mladih. Na dialogu bomo skupaj pregledali, kaj je že bilo storjeno in kje lahko mladi še vedno prispevate rešitve. Dialog mladih, zaključni dogodek projekta Mladi za uresničevanje evropskih ciljev mladih v prihodnosti bo celodnevni dogodek in poleg dialoga z v.d. direktorice Urada RS za mladino, bo potekala tudi predstavitev lokalnih pobud, ki so jih zasnovali in uresničili mladi iz šestih mladinskih centrov v Sloveniji in zasledujejo evropske cilje mladih.

Povezava do originalnega članka

Skip to content