Javno povabilo za vključitev v Stičišče družbenega inoviranja
26. april, 2021

V okviru evropskega projekta Interreg Central Europe: IN SITU vabljeni posamezniki in timi, ki jim je mar za izzive lokalnega okolja in v tem vidijo priložnost za ustvarjanje pozitivnih sprememb.

Komu je program namenjen? Sodelavci projekta IN SITU vabijo brezposelne osebe, mlade in starejše, ki že imajo ali razmišljajo o podjetniških idejah, s katerimi se lahko odzovejo na prepoznane probleme v družbi in tako spreminjajo skupnost na bolje, sočasno pa s tem tudi soustvarjajo možnosti za lastno zaposlitev.

Kaj je v tem programu za vas?  Nadgradili boste vaše ustvarjalne potenciale. Vaši ideji boste dali svež zagon. Lažje se boste povezali z ljudmi, ki vam lahko pomagajo. Z novimi znanji in kompetencami boste povečali možnost zaposlitve. Prispevali boste k boljši skupnosti.

Potek programa:  Program traja šest mesecev v obsegu 121 ur, od tega 32 ur usposabljanj (8 srečanj po 4 ure), ostalo pa v obliki mentorstva in svetovanja, skupinsko ali individualno.

Kako se vključiti? Najkasneje do 16. maja 2020 izpolnite prijavni obrazec na tej povezavi. Pregledali bodo vaš predlog in vas povabili na pogovor.

Vas program zanima, pa še nimate ideje? Pridružite se jim na delavnici družbenega inoviranja. Preskusili se boste v kreativnem razmišljanju in spoznali, kako program poteka. Dogodek bo potekal v torek, 18. 5. 2021 od 10. do 13. ure, Tkalski prehod 4, 2000 Maribor. Na delavnico se prijavite najkasneje do 16. 5. 2020 TUKAJ. (Če delavnice zaradi omejitev v zvezi s Covid-19 ne bo mogoče izvesti v živo, boste pravočasno obveščeni in jo bomo izvedli na daljavo).

Povezava do originalnega članka