Izpolni YOUTHLAND19.27 vprašalnik za mlade
26. avgusta, 2021

Erasmus+ projekt, YOUTHLAND19.27 naslavlja aktivno participacijo mladih in njihove potrebe v 4 evropskih državah z namenom izboljšave trenutnega stanja.

Če si star_a med 13 in 30 let te vabimo, da rešiš anonimni vprašalnik glede interesov in potreb mladih znotraj Mestne občine Maribor.

Tvoji odgovori nam bodo pomagali izpostaviti razvojne potenciale MOM na področju mladine, s čimer boš pripomogel_a k izboljšanju trenutnega stanja.

Hvala za tvoj čas in doprinos!

IZPOLNI VPRAŠALNIK TUKAJ

VEČ INFO O PROJEKTU YOUTHLAND 19.27

Težave in potrebe mladih so vedno bolj kompleksne, globalne in raznolike. Prepoznavanje le-teh zahteva od mladinskih organizacij in mladinskih delavcev razvoj novih tehničnih in znanstvenih metod ter orodij. V okviru projekta »YOUTHLAND19.27«, ki ga izvaja konzorcij organizacij iz Portugalske, Romunije, Grčije in Slovenije, bomo zbrali primere dobrih praks za postavljanje diagnostike, strateško načrtovanje in vključevanje mladih v procese sooblikovanja mladinskih programov.

Projekt, ki ga financira program Erasmus+ KA2 Strateška partnerstva, traja 16 mesecev. V tem času bo deset mladinskih delavcev vključenih v »Job Shadowing«, inovativen način učenja na delovnem mestu, ki omogoča izmenjavo načinov dela in dobrih praks. Prav tako bodo izvedeni sestanki in trening z namenom načrtovanja, preizkušanja in ovrednotenja zbranih strategij in dobrih praks ter tako izboljšanja kakovosti ukrepov na področju mladinskega dela in prilagoditev teh potrebam mladih.

Projekt je podprt s strani programa Erasmus+ Strateška partnerstva (KA2), nosilec je PSIENTIFICA (Agueda, Portugalska), partnerji pa: MKC Maribor, KEDITH (Solun, Grčija), PONT Group (Cluj-Napoca, Romunija), Fundação Bracara Augusta (Braga, portugalska) in Município de Cascais (Cascais, Portugalska).