Festival mladinskih organizacij

7. Festival Mladi Maribor se je zgodil digitalno!

Festival Mladi Maribor 2020 je za nami, vendar ne čisto zares! Večino dogodkov si lahko še vedno ogledaš na spodnjih VIDEO podcastih!

Festival mladinskih organizacij

Kaj te čaka?!

Spletno dogajanje

Za malce »starejše« mlade, dijake, študente, diplomante, še brezposelne ali že zaposlene mlade utegnejo biti zanimive interaktivne e-delavnice, virtualni sprehod, e-predavanja, »live-streami-i« predstav in drugih kulturnih dogodkov, spletna svetovanja, ki se bodo odvijali v prvi polovici festivala

Virtualni Karierni sejem

Če si dijakinja, dijak, osnovnošolka, osnovnošolec ali starš, pa te še posebej vabimo na letošnji Virtualni karierni sejem – sejem poklicev in izobraževanja, ki je edinstvena priložnost, da se navdušiš nad novimi poklici in lažje odločiš pri izbiri srednje šole ali fakultete, ki jo boš v prihodnjih letih obiskoval/-a!

Smerokazi za mlade

Kot si morda že opazil/-a, pa smo po mestu namestili tudi festivalske smerokaze, da opozorimo na mariborske mladinske centre in prostore za mlade, ki s svojimi zanimivimi programi komaj čakajo, da bodo lahko kmalu spet odprli svoja vrata in jih boš lahko obiskoval/-a v živo!

Festival mladinskih organizacij

Program

Festival Mladi Maribor je za nami, vendar ne čisto zares! Večino dogodkov si lahko še vedno ogledaš na spodnjih VIDEO podcastih!

Festival mladinskih organizacij

Pretekli dogodki

Ustvarjalci in podporniki festivala

Festival mladinskih organizacij

Finančna podpora

Portal in aplikacijo upravlja:

Mladinski kulturni center Maribor

Ob železnici 16
2000 Maribor 
E-mail: mladimaribor@mladimaribor.si

©Mladi Maribor, MKC Maribor 2021
Politika varstva osebnih podatkov

Powered by Leksi