Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Popotniški snep: Popolni popotniški selfie

29. april 2021,21:00 - 22:00

V četrtek, 29. aprila, vas ob 21. uri vabimo, da se nam pridružite v 2. oddaji v živo z naslovom Popolni popotniški selfie.😀 Nova gostja bo svetovna popotnica, prostovoljka Popotniškega združenja Slovenije in avtorica Bloga BlueMarble Vagabonds, Sandra Staniša.🌎 S Sandro se bomo dotaknili teme ustvarjanja »selfiejev« na potovanjih in izletih, tega, kako si pomagati s tem, kar imamo pri roki, in nasvetov, ki nam olajšajo fotografsko delo.📱📸 Prav tako bomo razpravljali o alternativah fotografiranja na potovanju in tem, kaj nam fotografije pozneje, ko brskamo po spominih, pomenijo.

To je že druga oddaja popotniške serije, imenovane Popotniški snep, v okviru katere vam bomo vsak drugi četrtek ob isti uri predstavili prednosti mladinskega in trajnostnega turizma ter vas seznanili z raznimi praktičnimi popotniškimi nasveti za brezskrbna, poučna in ugodna potovanja. Kot verjetno že veste, potovanja niso le zabava. So tudi odličen in pristen način učenja ter pridobivanja izkušenj in kompetenc za vsakdanje življenje. Še več pa boste izvedeli v naslednji oddaji.🙂

V živo se lahko oddaji pridružite vsak drugi četrtek ob ‪21. uri‬ na Facebook strani Popotniškega združenja Slovenije, v Facebook skupini Poceni potuj in se izobražuj in na Facebook strani Mladi Maribor.‬‬‬‬‬‬‬‬‬

S takšnimi dogodki pri Popotniškem združenju Slovenije želimo promovirati predvsem mir skozi potovanja in mednarodna izobraževanja. Verjamemo, da to vodi k večjemu (medkulturnemu) razumevanju in posledično mirnejšemu ter varnejšemu svetu, zato vas pozivamo, da nas podprete s svojim obiskom. Za vas bosta poskrbela moderator oddaje Tilen Nipič in tehnični vodja Kristjan Kostrevc.

Dogodek poteka v sodelovanju z MKC Maribor/Mladi Maribor in ga financira Evropska komisija. Vsebina dogodka odraža izključno stališča avtorja. Nacionalna agencija in Evropska komisija nista odgovorni za kakršno koli uporabo informacij, ki jih dogodek vsebuje.

Veselimo se vaše udeležbe in lepo vabljeni!😊

Se vidimo!🙂

 

Povezava do originalnega članka

Podrobnosti

Datum:
29. april 2021
Čas:
21:00 - 22:00
Kategorije:
, ,

Prizorišče

Splet

Organizator

Popotniško združenje Slovenije
Telefon:
02 234 21 37
Email:
info@youth-hostel.si
View Organizer Website