Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Lov na zaklad: Zgodovina Pekarne

15. novembra 2021,10:00 - 18:00

Ekipa Društva IndiJanez vas vabi v Pekarno na čisto novo doživetje, ki bo razgibalo vaše sive celice in vam popestrilo dan, zraven pa se boste še kaj naučili. Ker se septembra nadaljuje praznovanje 27. obletnice KC Pekarna, se nam je zdelo primerno, da vam predstavimo njeno bogato zgodovino, pri čemer vas bomo še malo “namučili”. 

Aktivnost smo obenem poimenovali kar escape room in lov na zaklad, saj gre za mešanico miselnih nalog, raziskovanja in reševanja ugank, skozi katere se pomikate po prostorih MC-ja in zbirate skrite delčke njegove zgodovine. Cilj je sestaviti celotno zgodovino kompleksa Pekarna od njegovih začetkov do današnjega dne v čim krajšem času. 

Scenarij je namenjen predvsem mladim, seveda pa tudi izkušenim ugankarjem. Dobrodošli ste vsi ljubitelji escape room-ov, lovci na zaklade, detektivi ter takšni ali drugačni pustolovci!

Aktivnost je brezplačna in predvidena za skupine od 3 do 6 ljudi starosti nad 15 let. 

Lov na zaklad v MC Pekarna je brezplačen, izvaja se med 10. in 18. uro, potrebna pa je predhodna najava na pekoskop@gmail.com ali po telefonu 031 850 500.

Podrobnosti

Datum:
15. novembra 2021
Čas:
10:00 - 18:00
Kategorija:

Prizorišče

MC Pekarna
Ob železnici 16
Maribor, 2000 Slovenija
+ Google Map
Skip to content