Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Kako pripravim dober mednarodni življenjepis – EURES

22. marca 2022,10:00

Karierni center UM v sodelovanju z Zavodom Republike Slovenije za zaposlovanje organizira delavnico Kako pripravim dober mednarodni življenjepis.

Na delavnici boste spoznali:

– rubrike in oblike življenjepisov,

– motivacijsko pismo,

– značilnosti mednarodnega življenjepisa,

– posebnosti po državah ter

– EURES in EUROPASS.

Delavnica bo potekala na daljavo s pomočjo orodja MS Teams, zato vas prosimo, da si na vašo elektronsko napravo namestite ta program. Po namestitvi v zgornjem desnem kotu programa kliknite na “Pridružite se ekipi ali jo ustvarite” in v polje “Pridružite se ekipi s kodo” vnesite kodo:pnvujw8. V ekipo lahko vstopite s kodo, če imate digitalno identiteto UM. Če je nimate, vas dodamo mi in boste prejeli povabilo na mail, s katerim ste se prijavili. V primeru težav s pridružitvijo ekipi nas prosim kontaktirajte na karierni.center@um.si.

Lepo vabljeni!

Za ta dogodek se izdaja elektronska potrdila o udeležbi. Karierni center Univerze v Mariboru izdaja potrdila o udeležbi zgolj in samo tistim udeležencem, ki so se pravočasno (do roka prijave) prijavili na dogodek. Potrdila izdajamo zgolj za dogodke, ki so vezani na neposredno krepitev znanj in veščin s področja karierne orientacije, pri čemer za udeležbo na strokovnih ekskurzijah in predstavitvah delodajalcev ter raznih drugih dogodkih le-tega ne izdajamo. Prav tako ne izdajamo potrdil naknadno in ne tistim, ki se niso pravočasno prijavili na dogodek.

 

Povezava do originalnega članka

Podrobnosti

Datum:
22. marca 2022
Čas:
10:00
Kategorije:
, , , ,

Prizorišče

Splet

Organizator

Karierni center Univerze v Mariboru
Telefon:
02 23 55 344
Email:
karierni.center@um.si
View Organizator Website