Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Odpovedano: Gibaj na Centru plesa

13. novembra 2021,10:00 - 13:00

ZARADI BOLEZNI DOGODEK ODPADE.

ČE SE ZANIMAŠ ZA VPIS V NJIHOVE PROGRAME, JIH LAHKO BREZPLAČNO PREIZKUSIŠ Z OBISKOM, NA KATEREGA SE PRIJAVIŠ PREKO TE PRIJAVNICE.

10.00 – 11.15 AERIAL YOGA

11.30 – 13.00 SODOBNI PLES

Obvezna predhodna prijava na center.plesa@gmail.com.

Lokacija: Center plesa, Tkalski prehod 7, Maribor (za Jurčičevo pasažo)

O programu:

Aerial Yoga

Je inovativna oblika telesne vadbe, pri kateri podaljšamo in razbremenimo hrbtenico, aktiviramo mišice celotnega telesa ter poskrbimo za dobro prekrvavitev, ravnotežje in koordinacijo. Z uporabo posebnega blaga (yoga hammock) lahkotno izvajamo različne pozicije iz področja yoge in pilatesa ter zabavne rutine iz področja aerial plesa. Vadba je sproščujoča, krepilna in noro zabavna

 

Sodobni ples

Cilji delavnice so prebujanje interesa do plesnega izražanja, spoznavanje lastnega telesa kot inštrumenta za plesni izraz ter spoznavanje plesnih elementov kot so prostor, čas, energija in težnost. Plesalci s pomočjo pedagoga samostojno in z delom v skupinah razvijajo gibalni, glasbeni in vizualni spomin ter razvijajo koordinacijo pri gibanju.

 

O nas:

Center plesa

Kakovostno izvajanje delavnic, ki jih vodijo izobraženi in izkušeni plesni pedagogi, dovršena plesna produkcija, prijazno, sproščeno in kreativno plesno okolje, možnost strokovnega svetovanja mladim ustvarjalcem, vzgajanje plesnega duha, spoštovanje soplesalcev in vseh, ki plesno ustvarjajo.

Naše poslanstvo je vzgajanje plesalcev z odprtimi očmi in telesi ter ustvarjanje spodbudnega okolja, v katerem imajo mladi umetniki možnost zoreti v osveščene posameznike, ki bodo morda nekoč temeljno prispevali k razvoju sodobne plesne scene.

 

Več info centerplesa.si

Podrobnosti

Datum:
13. novembra 2021
Čas:
10:00 - 13:00
Kategorija:

Organizator

KD Center plesa
Telefon:
031 772 912
Email:
center.plesa@gmail.com
View Organizator Website
Skip to content