Loading Dogodki

« Vsi dogodki

 • Ta dogodek je minil.

Delavnica: Sproščanje z medicinsko hipnozo

24. januarja 2022,17:00 - 27. januarja 2022,00:00

Katarina Dovnik v sklopu svoje magistrske naloge in s podporo MKC Maribor vabi na brezplačne delavnice sproščanja s pomočjo medicinske hipnoze.

Sproščanje tesnobe z medicinsko hipnozo?! Zakaj pa ne …

Si si tudi ti v novem letu zadal/-a cilje :

 • da boš manj napet/-a,
 • da si boš več časa vzel/-a zase,
 • da boš preizkusil/-a čim več novih stvari?

Če si vsaj na eno vprašanje odgovoril/-a z DA , potem beri dalje! Poleg doživetja praktične izkušnje hipnoze boš s svojim sodelovanjem pomagal/-a pri izvedbi raziskave v sklopu magistrske naloge.

KAJ?

Sproščanje tesnobe z medicinsko hipnozo

Delavnico bom izvedla Katarina Dovnik, dipl. psih. (UN) in edukantka medicinske hipnoze, in sicer želi v sklopu magistrske naloge pod mentorstvom doc. dr. Tinkare Pavšič Mrevlje preverjati učinke medicinske hipnoze na tesnobo, pri čemer bo primerjala učinkovitost medicinske hipnoze na daljavo in medicinske hipnoze v živo.

KJE in KDAJ?

Po izbiri se lahko udeležiš delavnice:

 • v živo, dne 25. 1. 2021 ob 17. uri, v prostorih MKC Maribor
 • ali na daljavo, dne 24. 1. 2021 ob 17. uri ali 27. 1. 2021 ob 17. uri preko Zooma.

KAKO?

Pogoja za sodelovanje sta:

 • polnoletnost in
 • rešeni vprašalnik, s katerim se preveri, ali je zate hipnoza trenutno ustrezna oblika vodene sprostitve (hipnoza ni primerna za ljudi s psihozo, hudo depresijo in samomorilnimi nagnjenji ter v primeru paranoidnosti). Izpolnjevanje vprašalnika ti bo vzelo od 8 do 12 minut časa. Dostop do prijavnice oz. vprašalnika je tukaj: https://1ka.arnes.si/a/26da874a

Kako bo izgledalo tvoje sodelovanje:

 • Izpolniš omenjeno prijavnico oz. vprašalnik.
 • Preko e-pošte boš v najkrajšem možnem času obveščen/-a, ali je hipnoza zate primerna oblika vodene sprostitve. Če ja, potem boš v novem vprašalniku kliknil/-a na termin, na katerega se boš udeležil/-a delavnice. *
 • Prideš na sproščanje! Udeležiš se delavnice, ki bo trajala od 70 do 90 minut.

Delavnice se ni dovoljeno udeležiti pod vplivom alkohola ali drugih psihoaktivnih substanc. Za obisk delavnice v živo je obvezno izpolnjevanje PCT pogoja. V primeru spremembe epidemiološke situacije se lahko delavnica v živo izvede na daljavo. V primeru kakršnihkoli vprašanj (tudi dvomov) lahko kontaktirate izvajalko preko e-pošte: katarina.dovnik1@gmail.com ali mentorico: tinkara.pavsicmrevlje@fvv.uni-mb.si.

Število mest je omejeno, zato pohiti s prijavo. Se vidimo!

*V nasprotnem primeru boš povabljen/-a na drugo delavnico sproščanja, ki ne bo vključevala medicinske hipnoze in ne bo del raziskave. Vse delavnice so brezplačne.

Udeležba je mogoča ob izpolnjevanju pogoja PCT. Dogodek bo potekal v skladu z navodili in priporočili NIJZ in ob upoštevanju vseh varnostnih ukrepov za preprečevanje širjenja okužbe COVID-19.

 

Povezava do originalnega članka

Podrobnosti

Začetek:
24. januarja 2022,17:00
Konec:
27. januarja 2022,00:00
Kategorije:
, , , ,

Organizator

MKC Maribor
Telefon:
+386 2 300 2 993
View Organizator Website

Prizorišče

MKC Maribor
Ob železnici 16
Maribor, 2000 Slovenija
Telefon:
02 300 2 993
View Prizorišče Website