Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

5. Samorogov Roadtrip

27. avgust 2021,13:00 - 29. avgust 2021,17:00

Maribor skozi rožnata očala ponovno vabi na druženje – tokrat na že peti Samorogov roadtrip! Tudi letos bomo raziskovale_i skupnosti LGBTQIA+, odprte_i pa smo za vse teme, ki bi te v povezavi z LGBTQIA+ tematiko zanimale. Samorogov roadtrip je priložnost, da v skupini mladih raziščeš odgovore na vprašanja, ki se ti porajajo. Poudarek bo na izmenjavi osebnih vprašanj, mnenj in izkušenj.

Tokrat se bomo družili med 27. in 29. avgustom, v prostorih Mladinskega kulturnega centra Maribor.  Druženje bo potekalo tri dni, v celoti bomo poskrbele_i za hrano, prigrizke, nočitev in vse potrebne materiale. Zaželeno je, da si z nami celotni čas druženja, v kolikor pa zaradi objektivnih razlogov to ni možno, te prosimo, da to napišeš v prijavnici. Delavnico bodo vodili Tanja Veber, Nina Vareško in Matej Behin.

Druženje je namenjeno mladim med 16. in 29. letom, ki se jih LGBTQIA+ tematika osebno dotika. Prijava na delavnico je možna tukaj: https://forms.gle/L2qB8a1j2WETVkqB6

Cilj druženja je ustvariti varno in sprejemajoče okolje, zato velja ničelna toleranca do kakršnekoli oblike nasilja ali sovražnega govora. Število mest je zaradi zagotavljanja varnega prostora in kvalitete dela omejeno; prijave bomo sprejemale_i do zapolnitve mest.

Podrobnejši program druženja bodo udeleženci_ke prejeli_e po potrditvi udeležbe. Program bo potekal v slovenskem jeziku.

Za dodatne informacije se lahko na nas obrneš preko Facebook strani Maribor skozi rožnata očala, na našem Instagram profilu @maribor_pride ali s pomočjo elektronskega naslova maribor-pride@mkc.si.

Vljudno vabljene_i!

5. samorogov roadtrip (3).png

Povezava do originalnega članka

Podrobnosti

Začetek:
27. avgust 2021,13:00
Konec:
29. avgust 2021,17:00
Kategorije:
, , , ,

Organizator

MKC Maribor
Telefon:
+386 2 300 2 993
View Organizator Website

Prizorišče

MKC Maribor
Ob železnici 16
Maribor, 2000 Slovenija
Telefon:
02 300 2 993
View Prizorišče Website