Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

#142: Od Old-School do Next-Gen: Prehod z UIKit na SwiftUI

26. januarja 2023,19:05

Hura! Woohoo! Urice so spet tu 🙂 

Kljub en kanček daljšem premoru, napitanem z vsemi prazničnimi dobrotami se vračamo v Pisarno – in dobrot še ni zmanjkalo! Tokrat bo zanje poskrbelo podjetje, ki je tudi dom tokratnega predavatelja, Infinum. Večna hvala in zakomentirani easter-egg-i v kodi vam!

Pozabi na malco iz nahrbtnika in se nam pridruži (ter podruži) na predavanju v živo! V barvi. In animirano. Ful boljša grafika od streama.

O predavanju:

Teče že četrto leto odkar je Apple predstavil SwiftUI – novo ogrodje za razvoj uporabniškega vmesnika (UI) za Apple naprave. Ker je trenutni UIKit še vedno zelo uporabljen, je čas, da začnemo razmišljati kako lahko SwiftUI in njegove prednosti integriramo v že obsoječe “live” UIKit projekte, brez celotnega “refactorja”. Kako to rešujemo pri Infinumu?

O predavatelju:

Dejan Skledar je Senior iOS Engineer pri podjetju Infinum. V iOS se je usmeril že pred več kot 8 leti, najraje pa ima vrhunske in “challenging” UX/UI vmesnike ter uporabo najnovejših tehnologij in orodij. Od nekdaj rad tudi vodi in izobražuje kader ter sodeluje pri Infinum Academy.

Facebook

Pofočkaj se na eventu: RSVP NA FB

P.s. Malenkost spreminjamo format Uric – več o tem lahko zveš v tem postu 🙂

 

 

Povezava do originalnega članka

Podrobnosti

Datum:
26. januarja 2023
Čas:
19:05
Kategorije:
, , , ,

Prizorišče

Pisarna
Vetrinjska ulica 30
Maribor, 2000 Slovenija
Telefon:
0591 23384
View Prizorišče Website