Festival Mladi Maribor 2022 je pred vrati!

V 9. ediciji festivala, ki se bo zgodil na več kot 10-ih lokacijah, predstavljamo pestro paleto možnosti za udejstvovanje in aktiviranje!

V sklopu letošnjega Festivala Mladi Maribor te med 3. in 17. novembrom 2022 vabimo, da se kvalitetnih ustvarjalnih, izobraževalnih, športnih in zabavnih dogodkov, ki so ti lahko v pomoč tudi pri odločanju o prihodnosti, udeležiš na več kot 10-ih različnih lokacijah v mestu in tudi preko spleta.

V prvem delu festivala te vabimo da raziščeš mladinske prostore v Mariboru, če si dijak_inja ali študent_ka in se še odločaš o svoji prihodnosti, pa te v drugem delu vabimo, da obiščeš Karierni sejem – sejem poklicev in izobraževanja.

Festival Mladi Maribor 2022

Kaj te čaka?!

Festivalsko dogajanje

V prvem delu festivala te vabimo v mladinske centre in druge mariborske prostore za mlade, kjer bodo potekale najrazličnejše ustvarjalne delavnice, od sodobnih tehnoloških, glasbenih … pa celo do varjenja piva.

Več informacij najdeš en skrol nižje.

Karierni sejem

Če si dijak, dijakinja, osnovnošolka, osnovnošolec, si posebej vabljen_a v drugi del festivala, na Karierni sejem – sejem poklicev in izobraževanja, ki je edinstvena priložnost, da se navdušiš nad novimi poklici in lažje odločiš pri izbiri srednje šole ali fakultete.

Obišči Karierni sejem

Program

Prihajajoči dogodki

There are no upcoming events at this time.

 

Že za nami

Festivalska videoteka

Oddaje in prenosi Festivala Mladi Maribor 2021

Ustvarjalci in podporniki festivala

Festival mladinskih organizacij

Finančna podpora

Skip to content